Dedeman
Toate Departamentele
Suport Clienti0234 525 525

Vopsea superlavabila interior, Oskar Superweiss, alba, 15 L + 2.5 L cadou

Cod Produs: 5012599

  • Vopsea superlavabila interior, Oskar Superweiss, alba, 15 L + 2.5 L cadou
Vopsea superlavabila interior, Oskar Superweiss, alba, 15 L + 2.5 L cadou
Pentru marire, pozitioneaza cursorul peste imagine.

Pentru informatii despre stoc si livrare, trebuie sa ai selectata o localitate

Alege localitatea
Indisponibil temporarin magazinul Alege magazinul

Momentan, acest produs nu mai face parte din oferta Dedeman.

Descriere si specificatii tehnice

Vezi
solutii de
creditare

Oskar Superweiss 15 L este o vopsea superlavabila pe baza de dispersie, cu consistenta cremoasa, utilizata pentru zugraveli interioare rezistente la spalare si se prezinta ca un lichid semiviscos, omogen, de culoare alba, care se poate pigmenta cu pigmenti Deutek.

Vopseaua superlavabila Superweiss este usor de pus in opera, utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor de baza minerale: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipso,s inclusiv zidarii din caramizi uzuale, din BCA, azbociment, placi de ipsos, placi de gips-carton, beton si pe vopsitorii vechi rezistente.

Elementele caracteristice principale ale vopselei sunt: aderenta deosebita la suport, buna putere de acoperire, uscare fara adaosuri si fara pete. Pelicula de Superweiss superlavabil este continua, uniforma, mata, umple foarte bine porii si este permeabila la vapori de apa.

Suportul pe care se aplica vopseaua trebuie sa fie rezistent, curat, uscat, degresat, plan si fara fisuri. Suprafetele fragile, prafoase, nisipoase se inlatura complet prin spalare, razuire, periere, pana la stratul suport rezistent. In prealabil se executa operatiile de reparatii ale suprafetei (se chituiesc zonele lovite, crapaturile si fisurile mici). Inainte de utilizare continutul din recipient se amesteca foarte bine.

Vopseaua de zugravit Superweiss se poate aplica prin pensulare, roluire sau pulverizare airless. In cazul pulverizarii airless se recomanda duza 0.026-0.031" sau 0.66-0.79 mm, presiunea de 160–180 bari si unghiul de pulverizare 40º-80º.

Temperatura minima trebuie sa fie de +5ºC pentru suprafata de baza si mediul inconjurator, atat la aplicare cat si in timpul procesului de uscare/intarire. Timpul de uscare la 20ºC si 65% umiditate relativa a aerului este de 1-3 ore pentru amorsa de perete si de 2-4 ore pentru vopseaua lavabila Superweiss.

Consumul specific mediu este in functie de suport:

  • tencuiala neteda - cca 100 ml/mp;
  • tencuiala cu granulatie medie - cca 125 ml/mp;
  • tencuiala cu granulatie mare - cca 140 ml/mp.

Valorile consumului sunt obtinute in situatia aplicarii vopselei cu trafaletul (rola) sau cu pensula. Valoarea exacta a consumului specific se va determina in urma unei probe efectuate la fata locului.

Produsul Superweiss superlavabil se ambaleaza in recipient din material plastic cu capacitatea de 15 L si se livreaza insotit de vopsea Superweiss superlavabil cu capacitatea de 2.5L. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Specificatii tehnice

Brand
Oskar
Producator
PPG Romania
Aspect
pelicula uniforma mata
Culoare
alb
Cantitate (L)
15
Tip produs
uz general
Compozitie material
dispersie acrilica
Domeniu de aplicare
casnic / industrial
Consum (ml/mp/strat)
100-140
Suprafata de acoperire (mp/strat)
150 + 25
Afiseaza mai multe specificatii

Opiniile clientilor

5

2
2

Detii acest produs?

Ordoneaza dupa

Foarte multumita

scris de Maria Mirabela Bindea acum 4 luni
Excelent

Își face treaba, nu este doar reclama de această vopsea. O recomand cu mare încredere.

0 Comentarii|Comenteaza

f multumit

scris de CONSTANTIN BILIC acum 2 ani
Excelent

f multumit

0 Comentarii|Comenteaza