icon_ceas_alb
In perioada sarbatorilor pascale, magazinele Dedeman vor avea programul modificat. Vezi detalii ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Cont client


    Clientii Dedeman se pot autentifica sau isi pot crea un cont de client prin accesarea optiunilor de “Autentificare”, respectiv “Inregistrare”.

     

    Datele necesare pentru crearea unui cont sunt: nume, prenume, adresa de e-mail si o parolaInainte de a continua este necesara bifarea casutelor "Confirm ca am peste 16 ani si sunt de acord cu politica de confidentialitate" si "Nu sunt robot".


    Dupa crearea contului, puteti accesa “Contul meu”, care va permite sa vizualizati date despre cont, istoricul comenzilor, opiniile oferite pe site-ul Dedeman, posibilitatea abonarii la newsletter, lista produselor salvate si setarile contului.


     

    Cont

     

    Prin accesarea ramurii "Cont", clientii isi pot vizualiza informatiile referitoare la comenzile active, produsele achizitionate recent si isi pot edita informatiile cu privire la adresa de livrare si datele de facturare.


    Istoric


    In cadrul meniului “Istoric”, se regasesc ramurile "Comenzi active" si "Comenzi anterioare". Prin intermediul acestora, clientul poate vizualiza sumarul comenzilor sale active / anterioare, dar si informatii detaliate despre acestea (numarul, statusul, data, totalul si modalitatea de plata a comenzii).    Opinii


    In cadrul acestui meniu, clientii au posibilitatea de a oferi opinii cu privire la produsele achizitionate. Toate opiniile publicate pe site-ul Dedeman vor aparea cu numele din cont. Aliasul nu este identic cu numele setat pe contul clientului.

    Abonari


    Acest meniu ofera clientilor posibilitatea abonarii la newsletter-ul Dedeman pentru a primi saptamanal cele mai bune oferte si cele mai noi produse disponibile in magazinele Dedeman.


    Salvate


    Prin accesarea acestei sectiuni, clientii au posibilitatea crearii si editarii de liste preferate de produse pe care sa le achizitioneze ulterior.

     

    Atentie! Adresa de e-mail a contului de utilizator din magazinul online Dedeman nu se poate modifica.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.