Cont client

Clientii Dedeman se pot autentifica sau isi pot crea un cont de client, prin accesarea optiunilor „Autentifica-te”, respectiv „Creeaza-ti cont”.

Datele necesare pentru crearea unui cont sunt: nume, prenume, adresa de e-mail si o parola. Inainte de a continua, este necesara bifarea casutelor „Am peste 16 ani si sunt de acord [...] implementata de Dedeman".

Dupa crearea contului, poti accesa „Contul meu”, care iti permite sa vizualizezi date despre cont, istoricul comenzilor, opiniile oferite pe site-ul Dedeman, posibilitatea abonarii la newsletter, lista produselor salvate si setarile contului.

Cont

Prin accesarea ramurii „Cont", vei putea vizualiza informatii referitoare la comenzile active, produsele achizitionate recent si iti poti edita informatiile cu privire la adresa de livrare si datele de facturare.

Istoric

In cadrul meniului „Istoric”, se regasesc ramurile „Comenzi active" si „Comenzi anterioare". Prin intermediul acestora, poti vizualiza sumarul comenzilor tale, dar si informatii detaliate despre acestea (numarul, statusul, data, totalul si modalitatea de plata a comenzii).

Opinii

In cadrul acestui meniu, clientii au posibilitatea de a oferi opinii cu privire la produsele achizitionate. Toate opiniile publicate pe site-ul Dedeman vor aparea cu numele din cont.

Abonari

Acest meniu ofera clientilor posibilitatea abonarii la newsletter-ul Dedeman pentru a primi saptamanal cele mai bune oferte si cele mai noi produse disponibile in magazinele Dedeman.

Salvate

Prin accesarea acestei sectiuni, ai posibilitatea sa iti creezi si sa iti editezi liste preferate de produse pe care sa le achizitionezi ulterior.

Atentie! Adresa de e-mail a contului de utilizator din magazinul online Dedeman nu se poate modifica.

A fost folositoare informatia?
Distribuie: