Feedback

Pe o scara de la 0 la 10, cat de probabil este sa recomanzi
site-ul dedeman.ro unui membru al familiei, prieten sau coleg?

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Dedeman
Toate Departamentele
Suport Clienti0234 525 525

Asigura un aer proaspat locuintei tale

Marile sau micile proiecte de amenajare a locuintei sunt usor de realizat in perioada verii, intrucat timpul si temperatura sunt potrivite pentru finalizarea acestora. Astfel, odata cu atmosfera de vara, dorim o schimbare si in interiorul locuintei, care sa ne incarce pozitiv. Indiferent de tipul de proiect, rezultatul dorit este acelasi: imbinare armonioasa intre pereti si pardoseala, intre design practic si confort, precum si intre stilul fiecarei incaperi din locuinta.

Peretii au nevoie periodic de un nou strat de vopsea, pentru a reimprospata aspectul incaperilor. Fie ca doriti sa pastrati albul clasic, fie ca indrazniti sa adaugati culoare, peretii sunt punctul de pornire in orice amenajare interioara. Aplicarea vopselei lavabile este una dintre cele mai simple operatii pe care o putem realiza in locuinta. Exista vopsele create special pentru bai si bucatarii, caracterizate de o rezistenta sporita la umezeala si mucegai, precum si pentru incaperi predispuse la murdarire. Da click si descopera gama de vopsele lavabile.

Alegerea culorii este o etapa esentiala si extrem de importanta. Nuantele deschise se preteaza foarte bine la incaperile mici si cu o luminozitate scazuta, iar culorile intense si indraznete, sunt recomandate in spatii mai mari, unde exista luminozitate puternica pentru a fi puse in valoare.

Faianta este o placa ceramica pentru placarea peretilor interiori, usor de intretinut, care imbogateste si modernizeaza aspectul locuintei. Aceasta este disponibila intr-o varietate de modele (simple sau in relief), forme si culori, cu glazura lucioasa, mata sau semilucioasa. Pentru a asigura continuitate, placile ceramice sunt realizate in colectii care contin placi de faianta, de gresie glazurata sau portelanata, brauri si decoruri.

Modul de pozitionare si culorile alese va ajuta sa obtineti rezultate in conformitate cu spatiul disponibil. Astfel, placarea integrala a peretilor, nuantele deschise si calde, precum si designul simplu vor conferi impresia unui spatiu marit vizual si aerisit, in timp ce nuantele inchise si reci, cu modele ample vor incarca vizual incaperea.

Gresia portelanata este caracterizata de rezistenta la variatii de temperatura, precum inghet si dezghet si poate fi utilizata in exteriorul locuintei, pe terasa, in balcon sau pe alee. Modelele clasice, cu aspect de piatra, caramida, marmura sau lemn au puterea de a realiza un spatiu elegant, in care predomina o atmosfera primitoare. Culorile puternice sunt ideale pentru spatii amenajate in stil modern, pentru a sparge monotonia cromatica si a trezi la viata frumusetea exteriorului casei tale.

Acest tip de placa ceramica este diferentiata de gradul de rezistenta la uzura si glazura, care dicteaza spatiile unde este recomandata si nivelul de trafic la care poate fi supusa.

Parchetul laminat reprezinta o alternativa eleganta sau o completare pentru placile ceramice. Acesta este alcatuit din HDF, peste care se lipeste o hartie decor si un strat de protectie. Varietatea decorurilor este numeroasa, combinatiile de decoruri si tratamente de suprafata fiind extrem de variate. Astfel, desi parchetul reprezinta o alegere clasica pentru pardoseala, aspectul acestuia are puterea de a realiza un décor modern. Diferentele intre produse sunt date de aspect, densitatea placii de HDF, grosimea totala si clasa de rezistenta la trafic.

Covoarele pot fi folosite in combinatie cu placile ceramice sau parchetul laminat, avand rolul de a asigura confort si de a completa estetic orice incapere. Cele mai raspandite materiale in producerea covoarelor sunt lana, fibrele sintetice, matasea naturala si diverse combinatii ale acestora.

Amplasarea, modelul, dimensiunile, forma si textura covorului trebuie sa fie in armonie cu mobilierul si decoratiunile din locuinta, iar gama diversificata faciliteaza gasirea celui potrivit pentru fiecare incapere.

Usile din lemn dispun de proprietati speciale, precum rezistenta in timp, izolatie termica si fonica. Montarea acestora trebuie realizata in dupa finisarea peretilor si a pardoselii.

Usile de interior sunt elemente care asigura trecerea dintr-o incapere in alta, atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Desi designul fiecarei incaperi din locuinta poate fi diferit, usile completeaza designul intregii locuinte, datorita varietatii de modele si nuante.

Ti-a placut acest articol?
Distribuie:

Aboneaza-te la newsletter-ul Dedeman si bucura-te de promotii saptamanale