Feedback

Feedback

Brazi naturali in ghiveci sau taiati

(0 produse)
Un brad natural cu ramuri bogate pentru a fi impodobite cu cele mai frumoase decoratiuni de Craciun este, cu siguranta, vedeta cautarilor in timpul sarbatorilor de iarna. Fie ca alegi un brad in ghiveci, un molid argintiu sau un alt tip de bradut natural, gama noastra de produse iti ofera o paleta ampla de variante.
Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.

Impodobirea bradului de Craciun este unul dintre cele mai indragite obiceiuri din perioada Craciunului, acesta fiind asociat cu momente incarcate de bucurie, speranta si magie, petrecute alaturi de cei dragi.

Brazii naturali sunt elementele principale ale decorului specific sarbatorilor de iarna. Mirosul inconfundabil al unui molid sau brad argintiu contribuie semnificativ la crearea atmosferei perfecte de Craciun. Este important de stiut ca un brad de Craciun natural are totodata efecte calmante si relaxante, aroma de cetina fiind adesea folosita si la aromaterapie.

Brad natural in ghiveci

Poti opta, de exemplu, pentru un brad natural in ghiveci care poate fi replantat ulterior in gradina sau parcuri intrucat radacinile lui bine dezvoltate asigura o rata mare de prindere la plantare. De asemenea, poti alege un brad natural taiat care poate fi transformat in ingrasamant natural, strat protector pentru plante sau rumegus. Astfel, ambele variante sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

Gama noastra de brazi naturali de vanzare provine din pepiniere sau productii agricole, prin urmare traditia impodobirii pomului de Craciun nu afecteaza natura. Procesul de cautare al unui brad natural de Craciun perfect ar trebui sa porneasca in primul rand de la dimensiunile ideale ale acestuia. In functie de specificul spatiului unde intentionezi sa plasezi pomul, iti va fi usor sa realizezi care este inaltimea potrivita.

Brad natural taiat

Cele mai frecvente intervale de inaltimi ale brazilor naturali taiati sunt:

  • 100 – 120 cm;
  • 120 – 150 cm;
  • 150 – 170 cm;
  • 175 – 225 cm;
  • 220 – 250 cm;
  • 250 – 300 cm;
  • 300 – 350 cm.

In cazul unui bradut natural in ghiveci, inaltimea plantei difera fata de inaltimea totala a produsului intrucat aceasta din urma include si dimensiunea ghiveciului. Tinand cont de faptul ca orice brad natural taiat are diametrul variabil, aceasta dimensiune nu este relevanta pentru tipul de produse mentionat. Pentru gama de braduti la ghiveci, sunt relevante atat inaltimea plantei, cat si diametrul ghiveciului.

Bradul Normandian, cunoscut si sub denumirea de brad Caucazian se distinge prin coroana piramidala deosebit de uniforma. Brazii din aceasta specie au trunchiurile drepte, scoarta acestora fiind subtire, neteda si de culoare gri. Avand frunze dense, de culoare verde inchis, cu doua benzi argintii pe partea inferioara, acestia sunt uneori numiti si brazi argintii.

Molidul argintiu, al carui denumire stiintifica este Picea Pungens, este un arbore decorativ prin prisma dezvoltarii sale piramidale compacte. Frunzele acestui “bradut” argintiu sunt rigide, aciculare, de culoare alb argintiu spre albastru deschis intens.

Produsele noastre din gama brazi in ghivece apartin unor specii diverse, printre care: Abies Normanniana, Picea Pungens Super Blue, Picea Pungens Baby Blue, Abies Fraseri sau Picea Pungens Conica.

Indiferent de tipul de brad natural pe care ti-l doresti de Craciun (brad taiat sau bradut in ghiveci), aici gasesti specii variate de conifere care creeaza si completeaza magia sarbatorilor de iarna, fara a afecta natura. Pentru impodobirea acestor brazi la ghiveci sau taiati, alege cele mai creative decoratiuni de Craciun.

Comparator