Feedback

Feedback

Frigidere

(24 produse)
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate
Gama variata de frigidere, cu o usa sau doua, va ofera spatii excelente pentru pastrarea alimentelor in conditii optime, proaspete si sanatoase. Un frigider mic dispune de functii si tehnologii moderne si eficiente ce asigura o racire optima, performanta durabila si un consum redus de energie. Frigiderul este un electrocasnic indispensabil, cu o utilitate crescuta, prezinta in principal un congelator superior si compartimentul principal pentru depozitarea alimentelor situat in partea de jos.

Indiferent de modelul de frigider ales, fie el minibar sau normal, acesta va ofera spatiu suficient si organizat pentru depozitarea alimentelor care isi vor pastra toate calitatile pentru un timp indelungat, toate acestea pentru a va bucura de prospetime in fiecare zi. Frigiderul ocupa, in general, mai putin spatiu in camera ce va fi amplasat, ceea ce il face mai potrivit pentru apartamentele mici. Achizitionarea unui frigider reprezinta o decizie importanta.

Aspecte de luat in vedere in momentul achizitionarii unui frigider sunt:

Clasa energetica


Un frigider cu o clasa energetica buna este un aparat frigorific excelent, poate face fata in mod convenabil temperaturilor ambientale si va fi usor de intretinut. Cu ajutorul unui frigider mic, ce se incadreaza intr-o clasa energetica conform noilor etichete energetice la nivelul UE, veti economisi bani in fiecare luna la energie si va puteti bucura in liniste de achizitia facuta, fara grija zilei de maine.

Capacitate


In functie de preferintele personale, capacitatea frigiderului poate fi un factor decisiv in decizia de cumparare. Daca va place sa aprovizionati suficiente alimente pentru cateva zile sau saptamani, poti alege un frigider mare, cu un volum net mai mare de 100 litri.

Un frigider mic, cu o capacitate neta mai mica, cu o usa si doua rafturi, poate fi alegerea potrivita pentru dumneavoastra, fiind foarte eficient si din punct de vedere al consumului de energie.

Numarul de usi si rafturi


Unele frigidere dispun de un design simplu si practic, permitandu-va sa accesati articolele utilizate frecvent de pe rafturile usii fara a deschide complet frigiderul.

In functie de nevoile dumneavoastra si de spatiul in care veti amplasa frigiderul, puteti opta pentru un aparat frigorific de tip mini frigider, un frigider cu o usa sau un frigider cu doua usi.

Un mini frigider dispune in general de un raft si o capacitate neta mica, fiind perfect pentru amplasarea in casa de vacanta, sau in garaj, oferind posibilitatea de a pastra confortabil alimentele preferate si bauturile racoritoare.

Gama de frigidere dispune si de figidere cu doua usi, ce prezinta un numar mai mare de rafturi si congelator superior. Alegeti un frigider mic cu o usa, cu rafturile indepartate si reglabile, astfel veti curata mai usor interiorul si veti putea depozita fara grija si efort orice aliment.

Controlul temperaturii


Frigiderele cu congelator superior au un design simplu, cu un termostat reglabil, usor de setat, la temperatura optima. Aceasta simplitate se traduce printr-un control constant al temperaturii, indiferent de variatiile sezoniere ale temperaturii ambientale.

Sistemul de racire


Performanta de racire a unui frigider este de obicei indicata de o distributie uniforma a aerului rece, de performanta compresorului si de designul tehnologiei de racire.

Gama de frigidere va permite sa alegeti intre un frigider static, un frigider No Frost, ce impiedica formarea ghetii in congelator si mentine temperatura constanta sau un frigider cu functie Neo Frost sau Smart Frost. Astfel, frigiderul isi seteaza singur temperatura dorita in ambele compartimente, tinand cont de temperatura ambientala.

Design


Deoarece accesam frigiderul zilnic, este indicat sa alegeti un frigider cu un design si un finisaj care sa se integreze perfect in bucataria dumneavoastra. Un frigider negru, prezinta un design inovator, si o rezistenta crescuta la amprentele digitale, facandu-l mai usor de intretinut.

Alegeti un frigider cu finisaj clasic, alb, care se va potrivi perfect cu toate electrocasnicele din bucatarie. Un frigider mic alb, sau un frigider mare, cu design clasic, poate fi achizitia perfecta, cu costuri implicit mai mici si o rezistenta mai mare.

Un frigider inox prezinta un aspect curat, si un design atemporal. Alegeti frigidere inox pentru a beneficia de o rezistenta crescuta la pete, si lipsa lustruirii amprentelor digitale. Un frigider gri, cu linii perfecte, design simplu si elegant poate satisface toate cerintele dumneavoastra organizatorice.

Usa reversibila


Posibilitatea de a monta frigiderul in spatiul dorit si optiunea de a deschide usa pe partea dorita este o optiune de luat in calcul in momentul achizitionarii unui frigider. Cele mai bune modele de frigidere cu congelator, ofera optiunea de balansare reversibila a usii conform preferintelor dumneavoastra.

Gama de aparate frigorifice de la Dedeman va ofera posibilitatea de a alege un frigider bun care sa ofere spatiu suplimentar de depozitare, sa fie fiabil, la un pret excelent, indiferent ca vorbim de un frigider fara congelator, un frigider cu doua usi sau un mini frigider.
Comparator