• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Invertoare de sudura

    Era tehnologica ne-a adus invertoarele pentru sudura, aparate de sudura moderne care va ajuta sa sudati atat in spatii inchise cat si la exterior. Datorita designului compact si a greutatii reduse acestea beneficiaza de o portabilitate ridicata.  

    19 produse

      Sudarea cu arc electric va fi mult mai usoara si mai putin costisitoare dupa achizitionarea unui invertor pentru sudura, datorita avantajelor pe care le prezinta aceasta aparatura:
     
    • poate suda cu orice tip de electrod (rutilic, bazic sau celulozic);
    • functioneza atat pe curent alternativ, cat si contiuu, ceea ce inseamna ca veti putea suda cu el conectandu-l la o priza obisnuita de retea sau la un generator de curent;
    • pentru ca are dimensiuni si greutate reduse poate fi transportat pe umar cu usurinta in cea mai izolata locatie sau puteti lucra cu el in locuri mai inguste, atat la exterior, cat si la interior;
    • consumul scazut de energie va reduce semnificativ costurile lucrarii finale;
    • datorita componentelor electronice pe baza de siliciu si tehnologiei moderne, zgomotul si caldura produse sunt mai reduse decat la transformatoarele pentru sudura.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.