• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Motocultoare

    Un motocultor este un utilaj profesional care poate fi utilizat pentru prelucrarea terenului si caruia, in functie de model, i se pot atasa anumite accesorii : plug, rarita, roti metalice sau pentru transport, lama pentru zapada.  

    18 produse

     

    Cum aleg cel mai bun motocultor?

     
    Motocultoarele pot fi folosite la lucrari agricole pentru culturi precum : vita de vie , legume , flori , fanete , pomi , porumb , sfecla , cartofi , floarea-soarelui si alte culturi de camp prasitoare.
     
    Motocultorul va poate usura foarte mult munca, insa este foarte important sa stiti cum il alegeti pe cel mai potrivit in functie de nevoile dumneavoastra.
     
    Un motocultor de dimensiuni prea mici si putere redusa nu va fi suficient pentru a lucra suprafete mari, in timp ce unul profesional ar putea fi prea mult pentru o gradina de mici dimensiuni:
     
    • sub 1500 mp - alegeti un motocultor hobby, cu o putere mai redusa (motor de maxim 5 cp);
    • 1500 - 5000 mp - veti avea nevoie de un motocultor semiprofessional, de putere mai mare (motor de minim 5 cp);
    • peste 5000 mp - alegeti un motocultor profesional, de putere mare (motor de minim 6 cp).
     
    Fiecare motocultor este echipat cu un anumit numar de freze, care au sarcina de a afana solul sau de a efectua diverse procedee agricole. De asemenea, tineti cont si de ce accesorii are incluse: cu cat sunt mai multe, cu atat va vor ajuta la mai multe lucrari.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.