• Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Pantofare

    Un pantofar reprezinta piesa de mobilier care permite organizarea eficienta a incaltamintei, astfel incat spatiul din hol sa fie organizat si ordonat. Acesta poate avea doar sertare destinate pantofilor sau alte spatii pentru organizare, de dimensiuni variate, pentru a organiza alte articole necesare in hol.  

    32 produse

     

    Cum alegi un pantofar potrivit?

     
    Gama de pantofare este diversificata, mai ales in contextul nevoii tot mai mari de a depozita incaltamintea. Printre criteriile relevante in alegerea unui pantofar regasim:
     
    • numarul de rafturi / sertare;
    • dimensiunile constructive;
    • materialul din care este realizat;
    • prezenta unei oglinzi in partea frontala.
     
    Numarul sertarelor de la un dulap pentru pantofi dicteaza numarul perechilor de incaltaminte pe care le puteti depozita. Sertarele pot fi simple sau duble, astfel ca, prin deschiderea unui sertar puteti avea un raft sau doua rafturi.
     
    Diversele modele de pantofare faciliteaza alegerea produsului dorit si necesar, astfel incat sa asigure functionalitate si un aspect placut in holul dumneavoastra. Dimensiunile reduse asigura integrarea acestora chiar si in holuri mici.
     
    Prezenta oglinzilor este ideala pentru holurile mici, slab iluminate sau fara o sursa naturala de lumina, intrucat confera luminozitate si impresia unui spatiu marit vizual prin reflectarea obiectelor din jur.
     
    Puteti alege dintre un pantofar metalic sau din PAL melaminat, cu sertare acoperite de usi batante sau un dulap de incaltaminte cu rafturi acoperite de usi care au balamale standard.
     
    Fiecare dintre aceste piese de mobilier destinate holului pot avea, suplimentar, sertare sau rafturi pentru diferite alte obiecte si articole necesare mereu la indemana inainte de a iesi din locuinta sau la intrare in aceasta.
     
    Insasi denumirea produsului provine de la destinatia recomandata, astfel ca este usor de intuit ca un pantofar este utilizat pentru a depozita incaltamintea. Acesta poate fi utilizat impreuna cu alte piese de mobilier destinate holului, pentru a obtine un spatiu complet functional.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.