icon_ceas_alb
In perioada sarbatorilor pascale, magazinele Dedeman vor avea programul modificat. Vezi detalii ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Compania

    Planuri de Bine pentru Mediu

     

    Sanatatea noastra este influentata de mediul in care traim, aerul pe care il respiram, sursele de poluare din jurul nostru.

    Este important sa constientizam cu totii impactul pe care il avem asupra mediului inconjurator si faptul ca putem sa combatem efectele negative prin actiuni marunte si accesibile oricui, cum ar fi plantarea de copaci sau colectarea selectiva a deseurilor si reciclarea.

    Dedeman sprijina astfel de initiative cu speranta ca tinerii vor invata sa aiba mai multa grija de planeta care ne „gazduieste” iar generatiile viitoare se vor bucura de un mediu curat si sanatos.

    Va invitam sa descoperiti mai jos mai multe detalii despre Planurile de Bine pentru Mediu in care ne-am implicat.

    „Plantam fapte bune in Romania” alaturi de Asociatia EcoAssist

    Din 2015 Dedeman este alaturi de Asociatia EcoAssist in realizarea diferitelor activitati cu caracter ecologic.

    In prezent suntem Partener National al proiectului „Plantam fapte bune in Romania”, o initiativa nationala de impadurire bazata pe voluntariat. In cadrul acestui proiect, care se desfasoara in 12 judete, au loc actiuni de constientizare, impaduriri, monitorizare si intretinere a plantarilor. De la lansarea parteneriatului, au fost mobilizati peste 11.000 de voluntari cu ajutorul carora au fost plantati peste 236.700 de arbori forestieri pe 72,5 hectare de teren.     

     sursa foto: www.facebook.com/PlantamFapteBuneInRomania


     

    Incurajam colectarea selectiva a deseurilor electrice si electronice si a bateriilor, alaturi de Ecotic si CCR Rebat

    In calitate de vanzatori de echipamente electrice si electronice, suntem responsabili de colectarea deseurilor generate de utilizarea acestora. In plus, suntem datori sa ii informam si sa ii sprijinim pe clientii nostri in colectarea corecta a acestor deseuri.

    Astfel, de-a lungul timpului, am realizat parteneriate cu furnizori de servicii de colectare si gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) - ECOTIC si a bateriilor si acumulatorilor portabili – CCR Rebat.

    Cu sprijinul acestora, punem la dispozitia clientilor nostri containere pentru colectarea DEEE-urilor de mari dimensiuni (in parcarile magazinelor), "Coltul Verde Ecotic" si recipiente CCR Rebat (pentru DEEE-uri de mici dimensiuni respectiv pentru colectarea bateriilor, in magazine si in Sediul Central).

    Totodata, sprijinim partenerii nostri in organizarea de campanii de informare in randul clientilor pentru colectarea acestor categorii speciale de deseuri ( campania „Fiecare baterie conteaza” – impreuna cu CCR Rebat si Caravana Ecotic etc.)

     

     

    Pentru un mediu curat, cu cat mai putine noxe si un stil de viata activ, incurajam mersul pe bicicleta in randul angajatilor si clientilor nostri.

    Astfel, atat la Sediul Central cat si la magazine, am montat rasteluri pentru biciclete, unde acestea pot fi lasate in siguranta.

     

     

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.