icon_ceas_alb
In perioada sarbatorilor pascale, magazinele Dedeman vor avea programul modificat. Vezi detalii ›
 • Bun venit la Dedeman
 • Ai o intrebare? Suna acum la Suport Clienti: 0234 525 525
Cuvinte cheie
  Categorii recomandate
   Produse
    Cosul
    meu
    0 produse
     

    Va rugam sa va actualizati browser-ul de navigare pe internet!

    Stimati clienti, pentru a va putea bucura de o experienta de navigare cat mai placuta si a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului Dedeman, va rugam sa va instalati un browser compatibil.

    Va recomandam una din versiunile de mai jos:

    x

    Ghid de cumparare online

    Ridicare din magazin


    Daca nu doriti sa asteptati livrarea marfii, Dedeman va pune la dispozitie serviciul de “Ridicare din magazin”. Prin intermediul acestuia puteti rezerva produsele in magazinul fizic Dedeman in care ati plasat comanda, achitand contravaloarea produselor, apoi va asteptam in magazin pentru a ridica marfa. Aceasta optiune este valabila pentru produsele disponibile in stocul magazinului fizic selectat. Disponibilitatea produselor este semnalata in pagina de listare sau in pagina individuala a produsului.         Avantajele acestui serviciu sunt:


    •     alegerea produselor din fata calculatorului;
    •     nu este necesar sa asteptati livrarea produselor;
    •     in momentul sosirii la magazin, produsele sunt pregatite.

     

     

    Pentru clientii care vor sa beneficieze de acest serviciu, Dedeman le pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

     

    •     plata online cu cardul;
    •     plata prin OP.

     

    Atentie! Daca ati ales serviciul de ridicare din magazin, plata la case nu este disponibila.


    Pasii care trebuie urmati sunt urmatorii:

    - Dupa adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi se apasa butonul "Finalizeaza comanda".

    - Completati datele de facturare si livrare, iar din sectiunea modalitatii de livrare bifati optiunea "Ridicare din magazinul Dedeman".

    - In pasul urmator, se selecteaza modalitatea de plata dorita, apoi se apasa butonul “Finalizeaza comanda”.


    La plasarea comenzii veti primi un e-mail cu titlul "Comanda confirmata". Dupa verificarea stocurilor si rezervarea produselor, veti primi un alt e-mail cu titlul "Produsele sunt pregatite pentru ridicare" prin care veti fi informat ca produsele au fost pregatite si sunteti asteptat in magazin pentru a le ridica. La sosirea in magazin, va rugam sa va adresati angajatilor de la departamentul Livrari.

    Dupa primirea e-mail-ului "Produsele sunt pregatite pentru ridicare" produsele vor fi rezervate in magazin timp de 24 de ore. Daca se doreste decalarea acestui termen, clientii sunt rugati sa trimita o solicitare pe adresa de e-mail suportclienti@dedeman.ro sau la telefon 0234 525 525.

    Va rugam alegeti judetul

    Magazin online Dedeman

    Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si magazinul: Pentru a intra in magazinul online alege judetul si magazinul cel mai apropiat.