Feedback

Feedback

Scoarta decorativa

(11 produse)
Disponibilitate
 • Disponibilitate
 • Pret (lei) ascendent
 • Pret (lei) descendent
 • Noutati
 • Oferte speciale
Ordonare după: Disponibilitate
72 pe pagina
 • 24 pe pagina
 • 36 pe pagina
 • 48 pe pagina
 • 60 pe pagina
 • 72 pe pagina
 • 96 pe pagina
Filtrare: Aplică filtre
Nu ai filtre selectate

Scoarta decorativa pentru amenajarea gradinii ofera solutii estetice si practice pentru imbunatatirea aspectului si sanatatii gradinii tale. Aici gasiti diverse tipuri de scoarta decorativa care pot fi utilizate cu succes in procesul de mulcire a solului.

Mulcirea solului este o practica benefica in gradinarit, care implica acoperirea suprafetei solului cu un strat de material organic sau anorganic, precum scoarta de copac, paie, frunze uscate, compost. Acest strat de mulci are multiple avantaje, inclusiv mentinerea umiditatii in sol, reducerea cresterii buruienilor, protejarea radacinilor plantelor impotriva fluctuatiilor de temperatura si imbunatatirea sanatatii solului prin mentinerea echilibrului organic.

Scoarta decorativa, cunoscuta si sub denumirea de mulci decorativ, este un material natural obtinut din scoarta copacilor. Aceasta poate fi folosita pentru a adauga un aspect placut gradinii, oferind totodata beneficiile importante ale mulcirii solului. Scoarta de copac decorativa este disponibila in diferite culori, dimensiuni si cantitati, permitandu-ti astfel sa alegi un design care sa se potriveasca cu stilul si preferintele tale.

Utilizarea scoartei decorative in amenajarea gradinii cu mulci reprezinta o solutie populara si durabila. Aceasta poate fi aplicata in jurul plantelor, in zonele de flori sau de legume, in jurul arbustilor sau a pomilor, creand un aspect curat si ingrijit. Mulcirea solului cu scoarta copac decorativa nu doar imbunatateste estetica gradinii, ci si asigura un mediu mai sanatos pentru radacinile plantelor, reducand pierderea de apa prin evaporare si prevenind cresterea buruienilor.

In ceea ce priveste aplicarea mulciului, se recomanda acoperirea cu un strat uniform de aproximativ 5 – 10 cm grosime in jurul plantelor sau pe suprafata solului dintre randuri. Este important sa lasati un mic spatiu gol in jurul tulpinii plantelor pentru a permite aerisirea si evitarea formarii de umiditate excesiva in zona radacinilor.

Indiferent daca iti doresti sa creezi o gradina rustica, moderna sau ecologica, amenajarea gradinii cu scoarta decorativa este o alegere excelenta. Selectia noastra de produse ofera o gama variata de optiuni de mulci decorativi, adaptate nevoilor tale si mai ales specificului gradinii tale. Descopera avantajele mulcirii solului cu scoarta decorativa si transforma-ti gradina intr-un spatiu plin de culoare, textura si armonie naturala.

Comparator